? Episode #47 – Durf jij naakt op straat te staan terwijl ene Harry tegen je blijft praten? Een heel eerlijk gesprek met ‘whatever coach’ Marieke van Zorra Libre.

Oke. Bereid je voor op een heerlijk en eerlijk interview met Marieke van der Vossen! We gaan de diepte in, lachen wat af, maar vooral vertelt Marieke over hoe ze de afgelopen maanden haar eigen stem heeft leren kennen en hoe ze die nu naar buiten brengt. En geloof me, Mariekes stem is heerlijk om naar te luisteren!

Marieke vertelt over haar ontwikkeling so far tijdens het Rise & Shine programma, en waar ze nu staat met haar bedrijf. En ik weet zeker dat er luisteraars zijn die zitten te wachten op een Marieke in hun ondernemende leven. Ik ben onwijs trots en heel gelukkig dat ik jullie met deze podcast mag voorstellen aan Marieke; een heerlijke vrouw vol kracht, licht en humor!

Wil je in contact komen met Marieke? Dat kan op de volgende manieren:
www.zorralibre.nl
marieke@zorralibre.nl
06-43524496

Ontvang nieuwe episodes direct in je inbox!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *