Aanbod

Welkom bij Tess Fliers - Inpluggen Op Je Leven

Wat leuk dat je er bent! Mijn kasteel staat open voor jou en jij mag helemaal zelf kiezen waar je naartoe wilt. Hieronder kun je precies zien wat er allemaal in dit kasteel te vinden is.

Laat me je even een korte rondleiding geven en kijk welke plek jij je fijn voelt!

DE KASTEELTUIN - gratis inspiratie

In de kasteeltuin vind je mijn gratis content. Inspiratie via mijn podcast kanaal en de gratis online Masterclasses.

DE TORENKAMER - "Rise & Shine Sisterhood" programma voor lichtwerkers die hun missie groots willen gaan uitdragen en door hun blokkades heen willen breken!

De torenkamer is alleen toegankelijk voor vrouwelijke lichtwerkers die voelen dat ze hier op de wereld zijn met een grootse missie. Die tot op het bot gedreven zijn hun missie te gaan LEVEN. Een unieke combinatie van soul coaching én business coaching voor onderneemsters die klaar zijn om korte metten te maken met hun eigen belemmerende overtuigingen en diepe blokkades om zo hun licht echt volledig te kunnen gaan laten schijnen in hun bedrijf! En dat in een groep gelijkgestemde prachtige lichtwerkers die elkaar steunen en optillen, uitstijgen boven jezelf!

Hoor jij in het “Rise & Shine Sisterhood” programma? Let’s find oud!

DE KELDER – een transformerende 1:1 reis op zoek naar jouw grootste schat, jij!

De kelder is waar alle zoekgeraakte schatten verstopt liggen. Tussen de dozen, de troep, de rommel, maar ook tussen de mooie vergeten momenten. In de Kelder vind je de transformerende  1:1 coaching met mij. Betreed de kelder om te ervaren of dit is wat jij nodig hebt!

Op dit moment is de kelder gesloten en zijn 1:1 trajecten bij mij niet mogelijk.