Over mij

Het is mijn missie om over de hele wereld lichtjes aan te steken, door mensen hun eigen plek te laten pakken, zodat ook ZIJ hun licht kunnen gaan laten schijnen.
Dit doe ik o.a. door onvoorwaardelijk mijn inspiratie te delen in mijn eigen podcast show “Inpluggen Op Je Leven”.
Toen ik zo’n 16 jaar was zat ik aardig in de knoop met mezelf “Waarom was ik op deze wereld? Wat had ik hier te doen?”. Ik kon niet begrijpen waarom er zoveel narigheid in de wereld was. Het voelde alsof ik voorbestemd was iets groters te doen, maar ik leerde dat ik alleen geen verandering kon brengen.

FOUT!

Nu (15 jaar later..) voel ik aan alles dat het mijn missie is om mijn licht volledig te laten schijnen. Om door mijn eigen (aangeleerde) overtuigingen heen te breken over wat wel of niet kan, wat wel of niet ‘goed’ is om te zeggen, los te laten over wat anderen daarvan zullen vinden. Want ik geloof dat mijn boodschap dan precies met die mensen zal resoneren die het OOK op die manier voelen.
De mensen die mij kunnen ‘horen’ en die voelen dat er veel meer in zit dan dat er nu uitkomt > die mensen wil ik graag helpen om ook hun eigen, unieke licht te gaan verspreiden. Want ik geloof er in dat iedereen zijn of haar prachtige kwaliteiten heeft waar deze wereld op zit te wachten.

Ja, je leest het goed: de wereld wacht op jou!

Dus voel jij dat je dat je vastloopt en dat er veel meer in jou zit dan er op dit moment uitkomt? Dacht jij vroeger misschien ook wel dat je de wereld zou verbeteren? Zoek jij meer vrijheid, joy en vervulling in je leven?
Ik help jou om jouw eigen unieke plek te pakken op de wereld. Iedereen heeft deze plek namelijk en het mooie is: hij is echt alleen voor jou! Je moet hem wel vinden EN pakken! Als jij op jouw eigen plek gaat staan, dan zul je verbaasd zijn over het prachtige licht dat jij gaat verspreiden!
Voel je dat jij klaar bent om echt in te pluggen op je leven?
Stuur me een whats app berichtje (of bel me) op 0630572123, of mail me op info@inpluggenopjeleven.nl. Ik denk graag met je mee!
Liefs, Tess