? Episode #21 – Vertrouw op jezelf en je ‘gut feeling’, opstellen 2.0 and FAR BEYOND! ?

OMG! Echt what the f*ck gebeurt er!? Je hoort waarom ik een pilot ben gestart met opstellen 2.0 en hoe goed dat voor mij is geweest! Ik ben na de tweede opstelling 2.0 door een rollercoaster van emoties gegaan, waarna ik op het punt stond om hem NIET te delen met mijn klant. Oh boy…. je hoort hoe ook ik onzeker ben en vervolgens volledig ondersteboven ben van wat ik terugkrijg van mijn klant ???

Echt volg je gevoel!!! Volg je intuitie en als je niet goed weet wat je ‘kunt’ ga het uitproberen! Draai een pilot en ga het doen!

Mail me gerust als je wilt delen wat deze podcast met je doet!

Wil je meer weten over een opstelling 2.0 dan kun je me alvast mailen op info@inpluggenopjeleven.nl (het zal namelijk pas in januari 2019 op de website komen vermoed ik)

X Tess


Ontvang nieuwe episodes direct in je inbox!2 Replies to “? Episode #21 – Vertrouw op jezelf en je ‘gut feeling’, opstellen 2.0 and FAR BEYOND! ?”

 1. Lieve Tess,

  Je verhaal is zo herkenbaar, de bevestiging die je gekregen hebt is zo’n groot cadeau!
  Opstellen is voor mij zeker een manier om contact te maken met de energie zonder vorm. Je twijfel kon ik zo goed meevoelen en vind ik zo ontroerend. Het woord vertrouwen is zeker op zijn plaats, je weet het, je voelt het en je bent zeker niet gek!

  Een praktische tool die ik mijzelf nu ook herinnerde is; om ook voor jezelf een ‘safe’plek neer te leggen bij je opstelling. Op het moment dat je echt echt twijfels kun je daar even ‘uitzoomen’ op die twijfel.

  Misschien heb je het helemaal niet (meer) nodig, maar voor mij voelt het goed dit bericht aan je te sturen.
  Veel liefs Carla

  1. Lieve Carla,
   Dank voor je mooie bericht 🙂 Makes me smile!
   En dank voor je superfijne tip over het neerleggen van een safe plek! Ga ik zeker onthouden en als de twijfel toeslaat kan ik hem mooi neerleggen 🙂
   Liefs Tess

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *