? Episode #28 – De spirituele ontdekkingstocht van Laura Groenendijk

Ik ben ECHT heel blij om deze episode met jullie te delen! Want ik weet zeker dat velen van jullie de spirituele zoektocht zullen herkennen en ook de vraag ‘waar te beginnen!?’. In dit keukentafel gesprek met Laura horen jullie hoe zij dit doet! Van rouwbegeleider tot reader (en healer) door te communiceren met Spirits. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het zo bijzonder vind dat ik telkens weer getuige mag zijn van mensen die hun zielsmissie gaan voelen EN gaan leven! En gaat dat gepaard met blokkades? Absolutely! Luister maar 🙂

Extra informatie over Laura:

Als je voelt dat je mee wilt doen met een pilot van Laura dan kun je via onderstaande wegen contact met Laura opnemen.

Laura Groenendijk

Facebook: https://www.facebook.com/Lauragives/

Instagram naam: Lauragives

Je kunt ook een mailtje sturen naar lwkgroenendijk@gmail.com.

Ontvang nieuwe episodes direct in je inbox!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *